Ar Lietuvos gėjai išdrįstų nešti Grybauskaitės portretą?

Eisena prasidėjo Kurfurstendame (ugnephoto nuotr.)

Berlyne šeštadienį buvo švenčiama Christopher street day, o per miesto centrą nusidriekusioje eisenoje dalyvavo ne tik įvairių seksualinių pakraipų atstovai, bet ir politikai. Tiesa, ne visi tiesiogiai kaip Berlyno meras Klausas Voverait'as, kuris iš vieno sunkvežimio mėtė miniai prezervatyvų pakelius. Eisenos dalyviai buvo pasipuošę kaukėmis su V.Putino ir A. Merkel nuotraukomis, o Rusijos prezidento didelė nuotrauka su padažytomis lūpomis ir užrašu - "aš esu Deivė" matėsi net ir stovintiems atokiau. Kelių partijų atstovai eisenoje dalyvavo su savo partijų logotipais išpuošta transporto priemone. Kaip lygiaverčiai parado dalyviai. Juk rinkimai ant nosies, kodėl praleisti tokį reikšmingą elektoratą ir nemokamą galimybę pasirodyti viešai? Anot spaudos, pašvęsti šios tolerancijos kitokiems dienos susirinko apie 700 000 žmonių.
mes kitokie - ne tik teigė, bet ir rodė dalyviai (ugnephoto nuotr.)
Ar aš ne gražus (graži?) (ugnephoto nuotr.)
Paradas tikrai buvo įspūdingas. Toks įspūdingas, kad p. Gražulį jau po pusvalandžio būtų ištikęs infarktas, o vyresnio amžiaus lietuviams būtų pasirodę, kad kažkas atrakino pragarą ir paleido iš ten visus ištvirkėlius. Bet Berlyne, kuriame viskas galima ir kuriame laisvai jaučiasi visi žmonės nepriklausomai nuo pažiūrų, orientacijos, amžiaus, socialinės padėties ar tautybės, šis spalvingas renginys visai tiko. Nors uždėti ženklą N 16 visai norėjosi. Daug spalvų, karnavalo atributų, nuogo kūno, fetišo, keistų galvos apdangalų. Policininkai, seselės, kaliniai, politikai, velniai ir net popiežiai - visų švenčių ir sekso parduotuvėse siūlomų drabužėlių demonstracija.

 Buvo ir tokių, kuriems, įsisiūbavus paradui, drabužių nebereikėjo. Iš kiekvieno sunkvežimio ar atviro autobuso sklido garsi muzika, eisenos dalyviai šoko, mojavo praeiviams ir smalsuoliams, gėrė alų ir tiesiog linksminosi. Tiesiog dar viena didžiulė pakvaišusio Berlyno Party, po ilgos kelionės pačiu miesto centru pasibaigusi vakare prie sausakimšų Brandenburgo vartų. Jūsų dėmesiui - kelios parado akimirkos.
svarbiausia - išpuoštos didžiulės mašinos (ugnephoto nuotr.)

Odos mylėtojų paradas (ugnephoto nuotr.) 

Visai bedieviška (ugnephoto nuotr.)

ugnephoto nuotr.
prijaučiančiųjų sijonėliai (ugnephoto nuotr.)

čia jis ar ji? (ugnephoto nuotr)

Eisenos pabaigoje - šiukšlių mašinos, kurios čia pat plovė gatves ir naikino visus pėdsakus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą