Legendiniai Rolling Stones vėl Berlyne

Rolling stones fanai prieš dvi dienas išgirdo stulbinančią naujieną - mylima grupė paskelbė į šių metų turne "14 on fire" įtraukianti du Vokietijos miestus. Vienas jų turo koncertų birželio 10 dieną vyks Berlyne, kitas - birželio 19 dieną - Diuseldorfe. Bilietais pradedama prekiauti rytoj, jų kainos - nuo 100 iki 300 eur. Kas nori stovėti netoli scenos, turės mokėti apie 250 eur, o už VIP vietas teks pakloti ir 600 eur. Legendinės grupės fanų Vokietijoje yra tiek daug, kad pigesni bilietai, panašu, ištirps labai greitai. 

Berlyne Rolling Stones koncertuos Waldbiūne atviroje scenoje. Tai viena jaukiausių open air koncertų erdvių Berlyne, talpinanti apie 20 000 žiūrovų. Rolling stones čia jau grojo. Tada, prieš 49 metus, kai jų koncerto laukimas prilygo isterijai, o pats koncertas baigėsi didelėmis riaušėmis ir suniokota arena. Su daugiau nei šimtu sužeistų žmonių, tiek pat suimtųjų, taip sulaužyta arenos įranga, kad dar metus po to niekas negalėjo ten groti, šis koncertas įėjo į istoriją kaip vienas skandalingiausių Berlyne. Tą 1965-ųjų rugsėjo vakarą niekas nežino kaip viskas prasidėjo ir kodėl koncertui net neįpusėjus fanai pradėjo laužyti suolus, griauti stulpus ir kitaip siautėti. Muzikantai taip pat išsigando įsiaudrinusių fanų ir nuo scenos pasišalino kiek ankščiau, tuo sukeldami dar didesnį jų įsiūtį. Nors policijos buvo nemažai, situacijos jie nesugebėjo kontroliuoti ir arena buvo visiškai nusiaubta. Po to net buvo pradėta diskutuoti apie griaunamąjį Rolling stone muzikos pobūdį. Tačiau po 17 metų toje pačioje Waldbiūneje vykęs koncertas praėjo taikiai.

Paskutinįkart Berlyne grupė koncertavo prieš 8 metus Olympia stadione. Prieš 6 metus grupės nariai dalyvavo Berlinalėje, pristatant M.Scorsese filmą "Shine a light". O dabar vėl sugrįžta su tikru koncertu. Tikėkimės, kad riaušės šįkart vyks tik prie bilietų kasų, siekiant gauti išsvajotą bilietuką į neabejotinai garsiausią  metų koncertą. 
Grupės, kuri per savo gyvavimo karjerą pardavė virš 200 mln. albumų.

Bilietų rytoj galite bandyti ieškoti čia: http://www.eventim.de/the-rolling-stones-Tickets.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą